Паска «Сирна» - ПП Коровай


Warning: include(templates_c/%%AE^AE3^AE348843%%search_form.tpl.html.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/wokster/domains/korovay.com.ua/public_html/smarty/smarty.class.php on line 1861
Поиск:
Каталог
Дрожжи
Маргарины и жиры
Арахис, сухофрукты
Молочные продукты
Закваска для ржаного хлеба и солод
Хлебопекарное сырье
Глазурь кондитерская
Смеси
Улучшители качества хлеба
Желирующие компоненты, загустители, разрыхлители
Полуфабрикаты, наполнители, начинки
Красители, ароматизаторы, эссенция
Материалы для декорирования
Аксессуары для хлебопечения
    Рецепты пасок
    Рецепты для хлебопечек
  

ГлавнаяОбратная связьО насКонтактыПартнерыРецепты
Главная / Рецепты / Рецепты пасок Версия для печати Версия для печати
Паска «Сирна»
увеличить...


Паска «Сирна»

Рецептура                                               Маса, кг
Борошно пшеничне вищого сорту             10,00
Покращувач Пан Фріз                                   0,150
Дріжджі сухі                                                    0,220
Сіль                                                                 0,150
Цукор білий                                                    2,00
Маргарин Джойя Спешл                                2,00
Сир (жирністю не менше 9%)                      2,00
Натурал Майстер Класік                               0,300
Родзинки                                                        1,000
Вода охолоджена (0-5˚C)                              0,500


Технологія приготування:
В тістомішальну машину внести всі сухі компоненти та перемішувати протягом 2 хв. на невеликих оборотах тістомісу. Додати воду, сир і маргарин. Вимішувати на 1-й швидкості 6 хв., а на 2-й 8-10 хв. до еластичного стану, у кінці додати родзинки та перемішати на повільних оборотах. Дати тісту відлежатися 15-20 хв. при кімнатній температурі.

Розділити тісто на шматки необхідної маси, скатати в кульки та дати відпочити 15-20 хв. Викласти тісто у форми та дати вистоятись в розстоєчній шафі 60-80 хв. Поверхню перед випіканням змазати яйцем. Випікати при 180-200˚C. Температурні режими та час випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі.

Паска «Сирна»


Оцените товар!: Отлично! Хорошо Средне Плохо Очень плохо
Обсудить этот продукт


10.07.2012
Арахис